Чат Случайна

Случайна чат

Кликнете, за да влезете в Chat Random

Chat Random за iOS, Android и десктоп. Ние ви покрихме!

Добре дошли в новия ни чат, Предлагаме скорост от първата секунда. Прекарвайте повече време в чата и по-малко чакайте.

Винаги сме търсили качество в нашите чатове, Това е причината, поради която ние винаги се опитвахме да дадем възможност на потребителите на мобилни устройства да имат достъп до всички наши чатове. Не ни харесва това, което се случва в други версии на чатите, където версии на мобилните и настолните компютри са напълно различни.

Потребителите на мобилни устройства не могат да разговарят с потребители на настолни компютри и обратно

В най-актуалните системи за чат има две различни системи за чат. Една система е за мобилни потребители, а друга - за потребители на настолни компютри. Това не позволява на много потребители да се срещат помежду си, тъй като те не са свързани към един и същ чат сървър.

В нашия чат всички потребители са свързани с един и същ чат сървър, По този начин всички потребители могат да разговарят с всеки потребител, свързан с сайта. Това е страхотно по отношение на онлайн потребителите.

Историята на случайния разговор

През 90-те години само IRC чатите бяха достъпни, И тези чатове бяха много популярни, въпреки лошото прилагане на интернет в домовете си. Изисква се инсталиране на чат клиент, като най-популярна беше MyIRC. Освен това, вие също се нуждаете от адрес на IRC сървър, за да се свържете с чата и беше трудно да откриете някои от адресите на IRC сървъра. Това е причината, поради която е трудно да се получи голям брой потребители, свързани към един и същ сървър.

MyIRC не е предназначен за всички

Изискването за изтегляне на клиент за чат, заедно с факта, че е било трудно да се използва, направи възможно уеб чатите много преди 2000 година. latinchat от StarMedia. LatinChat беше икона на уеб чатове по това време и беше предшественик на други популярни чатове като чата на Yahoo или чата на AOL.


Този чат в мрежата, както и много други по това време, имаше своите ограничения поради ограничената налична технология. LatinChat е базиран на JAVA аплет и по-късно се обновява до Macromedia Flash.

Ние сме в началото на 2000-те. Случайните чатове все още не са известни

Давай напред, ние сме в началото на 2000-те години, когато MSN Messenger беше безспорен спътник на комуникацията с приятели.

Спомняте ли си, че чатите в онлайн чат и среща с приятен човек в частен прозорец? Но изведнъж трябваше да се откажете от чата, защото беше късно, родителите ви пристигнаха…

Тогава какво?

Бихте помолили Messenger да добави потребителя към вашия MSN. Спомняте ли си го? Ти го направи със сигурност!

MSN Messenger прилича на плъгин в онлайн чатовете, за да добави потребители към вашия списък с приятели, Винаги е било приятно да се ангажират в частни разговори с чат потребители, които в много случаи са довели до приятелство.

В резултат на това, когато потребител на чат прекъсне връзката си, той или тя може да бъде загубен завинаги. Никога няма да разберете дали той или тя ще се свърже отново с чата или ще изчезне завинаги.

Радостта на MSN Messenger

Всеки потребител на чата знаеше, че когато прекарва много време в чата с някого, е време да попитате за техния MSN. Адресът на Hotmail, който да се добави към вашия списък с приятели в MSN Messenger, в момента е напълно съкровище. Добавянето на потребител към вашия списък с приятели е ключът към проследяването на потребителя и не губи контакт.


Нека не забравяме, че MSN Messenger е добавил функцията за чат с уеб камерата в началото на 2000-те, Функцията за уебкамера бе идеалното допълнение към среща с непознат в онлайн чата.

Това беше началото на „Le sexy timeКакто знаем днес, ако знаете какво имам предвид.

По това време нямаше алтернативен видеочат

В продължение на години IRC webchats плюс MSN Messenger бяха кралят на онлайн комуникацията. Стартирането на случайни разговори промени начина, по който общувахме онлайн в продължение на няколко години.

Случайните чатове се присъединиха към чат на IRC и чат на уеб камера в едно, Най-важното е да премахнете неудобството да попитате потребител за имейл и да инсталирате нещо на компютъра си.

Трябва да помним и други програми като ICQ или AOL, които бяха популярни в Съединените щати, но не бяха известни в останалата част на света.

Произходът на Omegle и Chat Random

Изглежда, че Omegle е първият, който създава случаен разговор, други дават атрибути на друг уебсайт. Не е ясно кой първи помисли първоначалната идея за случайния разговор.

Можете да разговаряте лично с един потребител в даден момент. Дръжте го просто, това е!

(Основи на случайния разговор)

Изглежда, че Omegle започна като случаен текстов чат, който ви дава възможност да разговаряте с непознати. Скоро след това Omegle добави функцията на произволен VideoChat към своя уебсайт.

От 2008 г. Omegle предоставя произволен чат и видеочат за потребителите по целия свят. Някои други сайтове се присъединиха към случайните разговори, като например Ctriandom, Говорим за това на нашата страница VideoChat.

Има още информация за VideoChat!

Тъй като историята продължава, имаме посветена страница Видеочат в друга публикация.


Чат от страни, изброени в тази страница


Как да бъдем успешни, използвайки нашия чат случайно?

Тук имате някои основни насоки, така че опитът ви в случайния разговор да е най-добрият възможен:

  • Използвайте уеб камера с много околна светлина, По този начин можете да го видите добре и ви се вижда добре.
  • Бъдете образовани с хора, сякаш сте били в училище, гимназия или работа. В чата има хора, точно като теб.
  • Бъдете оригинални, облечете се по различен начин, носете маска, обличайте костюм. С други думи, използвайте всякакви оригинални неща, които със сигурност ще предизвикат много смях сред потребителите.
  • Опитайте се да се включите в интересни разговори с хората, за да ги опознаете по-добре, В заключение, не забравяйте, че става дума за забавление и обогатяване на живота с нови приятелства.