Вход без регистрация

НикНейм*:

Пол:
Канали:

Безплатен онлайн видео чат

Добре дошли в чат порталче.
Този чат е създаден за вас потребителите и е 100% безплатен!

Единствената му цел е да ви забавлява и помогне да комуникирате с много хора.

В сайта е интегрирана система за онлайн разговори (чат). Тя е базирана на интернет услугата IRC*, която е един от най-популярните начини за чат в мрежата.

Може да влезете в чата без регистрация, просто е необходимо да въведете вашия никнейм.

Ако искате можете да влезете в чата и през IRC Client (mIRC), като използвате за сървър irc.portalche.com:6667

Всички текстове, документи, бази данни и друга информация, публикувани на този уебсайт, са собственост на Portalche.com и/или неговите партньори, и са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всяко възпроизвеждане, разпространение, промяна, публичен показ и др. на част или цялото съдържание на уебсайта е забранено и се преследва по предвидения от закона ред, освен ако е налице изрично съгласие на Portalche.com и/или неговите партньори за съответния вид използване.

Администратора на сайта запазва правото да променя съдържанието на уеб сайта и настоящите правила за уеб чата без предизвестие.

Екипа на сайта ви желае приятен чат!

Моля, прочетете внимателно правилата за този онлайн чат, след което се надяваме да ги спазвате.

1. Забранено е използването на никове съдържащи в себе си: нецензурирани думи или оскърбителен характер, също така не трябва да съдържа: имена на сайтове и имейл адреси.

2. Ника не трябва да съдържа: нацистки, расови, етнически или всяакви други наклонности, имена на анатомически органи (от сексуално-порнографски характер).

3. В този чат се забраняват съобщения от сексуално-поронгравски характер, в това число влизат и линкове пуснати в канали или на лична.

4. В този чат се забраняват всякакви дейности и изказвания, които са против закона и моралните стандарти.

5. В този чат се забранява расизъм, използване на груб език и обида от всякакъв вид, както и заплаха за саморазправа в реалния живот.

6. В този чат се забранява всякакъв вид Spam (реклама на други сайтове) и flood (флуд)

7. Ако не искате да общувате с даден потребител и не искате да виждате написаното от него, можете да използвате опцията "Инориране".

Сайтът и собсвениците му не носят отговроност за поведението на участниците в този чат.